ETIKETA
U STOLU

Znalost pravidel společenského stolování je důležitým prvkem nejen při pracovním obědu či večeři. Správné chování u stolu odráží naši úctu k hostiteli, klientům i ostatním účastníkům a přispívá k pohodové atmosféře. Znalost etikety stolování nám pomáhá zvládat i formální večeře či pracovní obědy s lehkostí a elegancí. Díky správnému stolování můžeme nejen působit sebevědoměji, ale také zanechat pozitivní dojem a podpořit příjemný průběh setkání.

Školení je zaměřeno na témata:

  • zasedací pořádek (jak usadit klienta, jak připravit zasedací pořádek pro události)
  • jak správně prostřít
  • jak už při vstupu do restaurace učinit dobrý dojem na klienty 
  • co s ubrouskem, jak držet sklenice
  • jak zacházet s příborem a jíst různé pokrmy
  • jak se chovat na banketu a na večírcích s rautem
  • jak být u stolu příjemným a uvolněným společníkem
  • placení
  • zvyklosti v jiných zemích
Školení probíhá formou společného obědu / večeře o pěti chodech, při kterých se účastníci naučí všechna pravidla, bez nichž se při společenském stolování neobejdeme.
  • 3 hodiny, 39 900 Kč
  • + 1 600 Kč za menu/osobu

Napište nám, čím se Vaše společnost zabývá, jaká je náplň práce zaměstnanců a upravíme vám školení na míru.

Kontaktujte mě
+420 736 460 239
neuwirth@etiquette.cz
Nákupní košík