ETIKETA
U STOLU
Znalost pravidel společenského stolování je důležitým prvkem nejen při pracovním obědu či večeři. Správné chování u stolu odráží naši úctu k hostiteli, klientům i ostatním účastníkům a přispívá k pohodové atmosféře. Znalost etikety stolování nám pomáhá zvládat i formální večeře či pracovní obědy s lehkostí a elegancí. Díky správnému stolování můžeme nejen působit sebevědoměji, ale také zanechat pozitivní dojem a podpořit příjemný průběh setkání.
Školení je zaměřeno na témata:
- zasedací pořádek (jak usadit klienta, jak připravit zasedací pořádek pro události)
- jak správně prostřít
- jak už při vstupu do restaurace učinit dobrý dojem na klienty
- co s ubrouskem, jak držet sklenice
- jak zacházet s příborem a jíst různé pokrmy
- jak se chovat na banketu a na večírcích s rautem
- jak být u stolu příjemným a uvolněným společníkem
- placení
- zvyklosti v jiných zemích
Školení probíhá formou společného obědu / večeře o pěti chodech, při kterých se účastníci naučí všechna pravidla, bez nichž se při společenském stolování neobejdeme.
- 3 hodiny, 39 900 Kč
- + 1 600 Kč za menu/osobu
Napište nám, čím se Vaše společnost zabývá, jaká je náplň práce zaměstnanců a upravíme vám školení na míru.